Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot
2021.09.12

AIX på Business Arena

AIX deltagare BA 2021

Den 22-23 september deltar vi på Business Arena Stockholm. Årets event kommer att vara utformat för både fysiska och digitala deltagare. Vi kommer att vara på plats både på Waterfront och i den digitala plattformen. Som vanligt har vi förhoppningar om att få träffa många företrädare från branschen och diskutera aktuella utmaningar och framtidsfrågor.

Klarar vi omställningen?

Vi som är yrkesverksamma nu har möjlighet att påverka klimatutvecklingen och ett ansvar att utifrån våra kunskaper bidra inom det område vi verkar i. Vad kan just vi med våra kunskaper och i vår bransch göra för utvecklingen av ett hållbart samhälle? Detta pratar bland andra vår träbyggnads- och hållbarhetsstrateg Karin Löfgren om på årets upplaga av Business Arena.

Mikael Uppling och Sébastien Corbari lyfter frågan om hållbar stadsbyggnad samt diskuterar vilka utmaningar vi som arkitekter ställs inför när våra arbetssätt behöver anpassas för att främja en positiv klimatutveckling.

På plats träffar du även vår nya vd Erik Torvén samt Lisa Wikström och Jesper Engström. Erik kommer att delta fysiskt på plats i rundabordssamtal med rubriken Hyra eller äga en samhällsfastighet? Vad kan den privata marknaden erbjuda? och Lisa kommer delta i digitalt samtal om Trygghet och social hållbarhet i stadsplaneringen – hur gör man rätt?

Katja Hillström deltar i fysiskt rundabordssamtal med titeln Ledarskap i en brytningstid – eller är det gamla sanningar som gäller? Här kommer diskuteras bland annat hur man leder sina medarbetare när man inte ses fysiskt. Just nu är vi i ett läge där vissa medarbetare fortsatt vill arbeta hemifrån och andra inte vill något hellre än att få komma tillbaka till kontoret, hur löser vi det?

Se intervjufilmen nedan där vår nya vd Erik Torvén ställer varsin fråga till Karin Löfgren, Mikael Uppling och Sébastien Corbari på ämnet hållbarhet och ansvar.

Längd på video: 8:25

Intervju inför Business Arena

Vi ses på Business Arena!

Relaterat innehåll

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.