Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

AIX på Business Arena

Den 8-9 december deltar vi på Business Arena Stockholm. Business Arena har kommit att bli den ledande mötesplatsen för den svenska fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. I år är eventet digitalt men vi har stora förhoppningar om att ändå få träffa många företrädare från branschen och diskutera aktuella utmaningar och framtidsfrågor. I dessa tider känns nätverkande viktigare än någonsin.

I vår digitala monter visar vi typiska och aktuella AIX-projekt som vi gärna berättar om. Här kommer man att kunna se film samt ladda ned olika typer av material. Men framförallt vill vi träffa dig! Vi har bemanning i vår chatt under hela eventet och hoppas du kommer förbi och säger hej.

Jesper Engström och Mikael Uppling (båda arkitekter, kreativa ledare och delägare hos oss) kommer att delta i rundabordssamtal om ämnena Vilka verktyg bygger en socialt hållbar stadsdel? respektive Så planerar vi en hållbar stad efter krisen. Väldigt spännande och högaktuella ämnen just nu.

Förutom dessa två kommer du kunna träffa följande medarbetare: Silvia Las Heras, Sven Ahlénius, Karin Lindgren Jeppsson, Ethem Erdogan, Tobias Rosberg, Oscar Hårleman, Helena Ekelund, Karin Löfgren, David Hansson, Katja Hillström, Kajsa Almgren, Petter Simonsson och Anne Teresiak. Även vår vd Gunilla Persson samt Helena Westin och Svante Hagman från vår styrelse kommer att vara på plats.

Relaterat innehåll

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.