Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

TränätverkA blev Årets Miljöpionjär!

På Arkitekturgalan den 10 mars blev TränätverkA fint uppmärksammat med utmärkelsen ”Årets Miljöpionjär”. Vi sänder ett stort grattis till hela nätverket och särskilt till Karin Löfgren från oss på AIX, Pi Ekblom på White och Susanne Rudenstam på Träbyggnadskansliet för deras initiativ och stora engagemang. Det är ett pris som delas med alla våra kollegor som deltagit generöst i diskussionerna kring gemensamma lösningar och utmaningar inom träbyggnad och de kontor som erbjudit värdskap för träffarna. Vi på AIX stöder nätverkets strävan att genom inspiration och samverkan stärka argumentationen för den gestaltade livsmiljön och arkitekturens roll inom träbyggnad. Grattis TränätverkA!

TränätverkA är ett branschnätverk där arkitekter kan samverka och vara ett forum för gemensamma träbyggnadsfrågor. Nätverket vänder sig till arkitekter som jobbar med att skapa arkitektur och vill driva träbyggandet framåt.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.