Välkomnande entré med många funktioner

Vi fick uppdraget att helt göra om LRF Medias receptionsyta och entré på Gävlegatan i Stockholm under 2006. LRF Media har även lokaler i Malmö, Karlstad och Torsby. Vi har projekterat ombyggnad och inredning för företagets alla lokaler. På stockholmskontoret fick receptionsdisken ett nytt läge vilket skapade en naturlig mötesplats för receptionister och besökare. I anslutning till receptionen finns ett fristående runt rum. På den rundade väggen är alla LRF Medias aktuella produkter på display. Inne i den runda formen döljer sig ett nytt kapprum och ett utrymme för förvaring. Bredvid finns nu en stor yta med soffgrupper, ett långsmalt akvarium och ett pentry med bardisk. Som avgränsning mellan entrén med sina soffgrupper och arbetsplatserna har en delvis glasad skärm med mönsterdekor placerats.

Foto: Natasja Jovic