Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot
Värmdövallen
Förbättring och utökande av idrottsanläggning i Hemmesta

Värmdövallen

Sedan 2002 har AIX tillsammans med Värmdö Kommun och Värmdö IF medverkat med olika handlingar för Värmdövallens successiva förbättring och utökande.

Sedan starten med ”Vision Värmdövallen” har två nya konstgräsplaner, en ny grusplan, en ny byggnad med omklädningsrum och cafeteria, en ny sporthall samt en komplett friidrottsarena med läktare projekterats. Förverkligandet av arenan innebär 4/6 löparbanor samt banor för höjdhopp, kula, stavhopp och längdhopp. Dessutom har tennisbana, belysning, motionsspår, ljudanläggning och staket tillkommit.

Värmdövallen

Den nya sporthallen har en fullstor plan för innebandy, basket och handboll. En läktare i två plan med plats för ca 450 personer och en stor servering ger goda möjligheter för större publika arrangemang.

Värmdövallen

Här kan matcher, mässor, konserter och skoldanser hållas. På dagtid disponerar skolan hallen för idrottsundervisning. I souterrängplanet finns gym och förråd, entréplanet rymmer omklädning, café och butik. I det övre planet finns kontor och konferensrum.

Kontaktperson

Klas Eriksson

Arkitekt SAR/MSA
BAS-P

Relaterade projekt

Relaterat innehåll

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.