2014.10.16

Ny välkomnande entré till Prins Eugens Waldemarsudde

Tisdagen den 14 oktober invigdes den ombyggda entrén och butiken på Prins Eugens Waldemarsudde. Vi har under det senaste året genom ett inspirerande samarbete med Waldemarsudde utvecklat en vacker och välkomnande entrélösning.

Med förbättrad logistik och en ombyggnad som tar avstamp i slottets material och detaljering har vi tillsammans med Waldemarsudde skapat en ny upplevelse för publiken. Entrén har bland annat försetts med en karuselldörr som förbättrar inomhusklimatet och butiken har fått en bättre funktion med separata diskar för entré- respektive butiksförsäljning och nya vackra exponeringsytor för sina varor. Det har blivit en njutbar miljö för både besökare och personal.

Som en del av projektet har Tengboms som husarkitekter projekterat ombyggnaden och den nya tillgängliga entrén.

Till projektet

Läs mer på Waldemarsuddes egen hemsida.