Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Integritet

AIX Arkitekter månar om din personliga integritet och behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Anmälningar till evenemang

Personuppgifter (namn, organisation, e-post och telefonnummer) som lämnas i samband med evenemang sparas bara så länge som det krävs för administrationen av evenemanget och gällande bokföringsregler.

Anmälningar till nyhetsbrev

Personuppgifter (namn, organisation och e-post) som lämnas i samband med anmälningar till nyhetsbrev sparas bara så länge som du är prenumerant. När du avanmäler dig tar vi bort dina personuppgifter. Det finns möjlighet att avanmäla sig i nyhetsbrevet.

Information om kunder

Personuppgifter (namn, adress, telefonnummer, e-post, faktureringsuppgifter) som lämnas i samband med beställningar av konsulttjänster/produkter sparas bara så länge som krävs för administrationen av tjänsten/produkten och gällande bokföringsregler.

Information om leverantörer

Personuppgifter (namn, adress, telefonnummer, e-post, faktureringsuppgifter) som lämnas i samband med försäljning av konsulttjänster/produkter sparas bara så länge som krävs för administrationen av tjänsten/produkten och gällande bokföringsregler.

Vid rekrytering

Om du söker jobb eller praktik hos oss sparar vi dina uppgifter så länge det behövs för administrationen av den aktuella tjänsten, samt även för eventuella framtida tjänster. Om du inte vill att vi sparar dina uppgifter för eventuella framtida tjänster, skriv det i meddelandefältet när du klickat på ”Ansök nu”. Om du söker PRAO hos oss sparar vi dina uppgifter så länge som krävs för administrationen av din PRAO-tid.

Utöver dessa kakor som kommer från denna webbplats sätts vissa kakor för inbäddat material, t.ex. Youtube, Sketchfab och liknande tjänster. Dessa kan hanteras i respektive tjänst.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.