AIX Deltagare Business Arena
2016.09.13

AIX på Business Arena

AIX medverkar för andra året i rad på Business Arena i Stockholm som äger rum den 21-22 september på Stockholm Waterfront. I vår monter (96A på plan 4) berättar vi om oss och våra projekt. I år med speciellt fokus på Södra Värtan där vi arbetar med stadsutveckling, kontorsfastigheter och bostäder. Välkomna dit!

Kom också och lyssna på Jesper Engström som medverkar i panelen Älvsjöstaden – om att investera tillsammans för en hållbar stadsutveckling. Seminariet hålls i stadens egna forum Mötesplats Stockholm på torsdagen kl 15.15-15.45 (plan 3). Jesper är uppdragsansvarig i projektet Kabelverket i Älvsjöstaden där vi gjort stadsplaneringen och ritat 700 bostäder.

Medverkande från oss på Business Arena är marknadsområdesansvariga arkitekterna Fredrik Ekerhult (stadsutveckling), Olga Allpere Stintzing (bostad), Katja Hillström (kommersiella lokaler) och Jasmina Jovanovic Holm (utbildning & forskning), inredningsarkitekter och specialister på kontor, Annika Askerblom och Malin Lindell, delägare och arkitekter Jesper Engström, Mikael Uppling och Tobias Rosberg, stadsutvecklare Markus Ravegård och kommunikationschef Linda Fritzner. Vi hoppas träffa så många som möjligt av våra beställare och uppdragsgivare på plats.