Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

AIX på Fastighetsdagen i Uppsala

AIX på Fastighetsdagen i Uppsala

Vi ser fram emot att delta på Fastighetsdagen i Uppsala den 9 april och att få möjlighet att träffa många intressanta företrädare från branschen och diskutera aktuella utmaningar och framtidsfrågor.

Byggkranarna står tätt i Uppsala. Här byggs fler bostäder per capita än någon annanstans i landet, tillsammans med stora kontorsplaner. Men hur möter man dagens utmaningar, och vilka är möjligheterna i det här spetsiga läget? Under Fastighetsdagen samlas de stora fastighetsinvesterarna, de bästa experterna och de tunga beslutsfattarna för att söka svaren. Evenemanget arrangeras av Fastighetsvärden och räknas till en av de viktigaste mötesplatserna i Uppsala.

Under dagen på UKK (Uppsala Konsert & Kongress) kommer vi att vara på plats med fyra engagerade medarbetare som har fokus på uppsalamarknaden, Sofia Smedegård, Annelie Lehman, Fredrik Ekerhult och Mikael Uppling. Vi hoppas på många meningsfulla diskussioner, särskilt intresserar vi oss just nu för social hållbarhet i stadsutveckling, kontor och transformation, samt återbruk och den nödvändiga teknikutveckling som krävs för att få till en verklig förändring för framtiden. Välkommen till vår monter, vi ser fram emot att ses!

Relaterat innehåll

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.