Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

AIX Uppsala har åter öppnat efter ombyggnation

AIX kontor i Uppsala

Efter en spännande ombyggnation har vårt uppsalakontor åter öppnat dörrarna. Ombyggnationen har präglats av ett fokus på återbruk och att skapa ett inspirerande och trivsamt kontor i det gamla nationalromantiska tegelhuset från 1914.

Kontorsansvariga Sofia Smedegård är entusiastisk: “Vi är stolta över vårt nya, hållbara kontor i Uppsala. Vi har lagt särskild vikt vid återbruk och miljömedvetenhet i vår design, och har haft som mål att skapa en inspirerande arbetsmiljö för våra medarbetare och besökare”, säger hon.

I våra kontorsprojekt har vi som utgångspunkt att arbetsplatsen är en betydande del av livet. Både i tid, engagemang och välbefinnande. Att skapa inspirerande, flexibla och väl fungerande kontor som berikar och underlättar människors vardag är därför ett betydelsefullt arbete där vi på ett konkret sätt bidrar till att uppfylla vår vision om ett bättre samhälle. Här kan vi medverka till att folk med lust går till sitt arbete och att vår kund är stolt över sin fastighet.

Det nya kontoret i Uppsala är inget undantag. Det är dessutom ett lysande exempel på hur hållbarhetsmål och modern design kan förenas. ”Detta är en plats som inte bara inspirerar medarbetare, utan också belyser vikten av miljömedvetenhet i varje aspekt. Vi ser med glädje fram emot att välkomna alla till vårt nya fina uppsalakontor”, avslutar Sofia.

Kontaktperson

Sofia Smedegård

Arkitekt SAR/MSA
Kontorsansvarig Uppsala. Sakkunnig av tillgänglighet – TIL 2

Relaterade projekt

Relaterat innehåll

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.