Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot
Fortsatt samarbete

Förnyat ramavtal med MDU

Mälardalens Högskola, campus Eskilstuna

AIX inredningsarkitekter har säkrat ett nytt betydelsefullt ramavtal med Mälardalens universitet. Det förnyade samarbetet markerar en ny milstolpe för båda parter.

Mälardalens universitet, med campus i både Eskilstuna och Västerås, är känt för sina högkvalitativa utbildningar och framstående forskning inom flera discipliner. Det nya ramavtalet möjliggör ett fortsatt samarbete mellan MDU och AIX, med målet att fortsätta forma en miljö där kreativitet och innovation kan blomstra.

– Vi har arbetat med Mälardalens universitet i många år och vi är otroligt glada över att få ett förnyat förtroende. Deras engagemang för att driva utbildningen framåt och utforska nya idéer matchar vår passion för att skapa inspirerande och funktionella miljöer. Vi ser fram emot att dela vår expertis och tillsammans utveckla projekt som kommer att gynna både universitetets studenter och personal, säger Annika Askerblom som är uppdragsansvarig inredningsarkitekt.

Bra gestaltade läromiljöer har en stor betydelse för hur väl den pedagogiska ambitionen lyckas. Detta är något som Mälardalens universitet insett, vilket Campus Eskilstuna är ett exempel på, där AIX i tidigare projekt fick bästa möjliga förutsättningar att ta ett helhetsgrepp och skapa en invändig gestaltning med en stark identitet baserad på värme, variation och en inkännande skala.

AIX inredningsarkitekter ser med stor glädje fram emot att fortsätta det spännande samarbetet med Mälardalens universitet och att tillsammans forma framtidens inlärnings- och arbetsmiljöer.

Kontaktperson

Annika Askerblom

Annika Askerblom

Arkitekt SAR SIR/MSA

Relaterade projekt

Relaterat innehåll

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.