Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot
2023.11.17

Alena Zhuk blir AIX nya CFO

Alena Zhuk

I januari välkomnar vi Alena Zhuk som ny CFO på AIX där hon blir ett viktigt tillskott till ledningsgruppen. Med en gedigen bakgrund från BSK Arkitekter och Patriksson Group blir Alena en betydande tillgång för hela AIX.

Alena Zhuk har en framstående karriär inom ekonomi, och hennes engagemang och kunskap om vår bransch ger den bästa tänkbara grunden för vår fortsätta utveckling. Hennes senaste position på BSK Arkitekter och tidigare erfarenhet från Patriksson Group har rustat henne med en insikt och kompetens som kommer att vara ovärderlig för AIX.

“Jag ser verkligen fram emot att bli en del av AIX och bidra till företagets fortsatta framgång. Min passion för ekonomi och vår bransch gör detta till en spännande möjlighet för mig,” säger Alena Zhuk.

Erik Torvén, VD på AIX, uttrycker sin glädje över den senaste rekryteringen:

“Det är med stor entusiasm vi hälsar Alena välkommen till AIX. Hennes omfattande erfarenhet från vår bransch och starka kompetens kommer att vara en viktig förutsättning för företagets tillväxt. Vi är övertygade om att Alena kommer att spela en nyckelroll för AIX och vår utveckling framåt,” kommenterar Erik Torvén.

Alena Zhuk tillträder sin nya roll som CFO på AIX i slutet av januari. AIX ser fram emot att välkomna henne till teamet och vår fortsatta resa mot innovativa och hållbara lösningar inom vår bransch.

Relaterat innehåll

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.