Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot
AIX nya kontor

Innovation och förvandling: nu bygger vi om vårt kontor!

AIX, plan 6 byggs om

I en satsning har vi på AIX tillsammans med vår värd Atrium Ljungberg beslutat oss för att omgestalta vårt kontor. Det ger oss möjligheten att inte bara omarbeta vårt fysiska utrymme, utan även vår kultur och våra arbetsmetoder. Vad som gör detta projekt än mer intressant är att det är vi själva, som arkitekter av vår egen framtid, som leder ombyggnationen.

Atrium Ljungberg har ett stort engagemang i området och har kommit att bli en av de största fastighetsutvecklarna i Hagastaden. Kvarteret Industricentralen utgör ett industrihistoriskt hjärta i stadsdelen som nu utvecklas med tusentals nya arbetsplatser och bostäder.

“Vi vill inte bara bygga om; vi vill bygga för nya möjligheter och för ny inspiration,” säger Katja Hillström, delägare och arkitekt på AIX och ansvarig för omgestaltningen av de nya lokalerna på plan 6. “Vårt mål är att skapa en miljö där kreativitet och samarbete inte bara är ord, utan en naturlig del av vår vardag.”

Katja leder, tillsammans med flera av våra inredningsarkitekter, denna omvandlingsresa där vi förnyar vårt kontor för att bättre spegla våra värderingar och våra behov. Flexibla arbetsutrymmen som främjar både enskilt fokus och gemensam kreativitet präglar den nya kontorsytan. Med en stor erfarenhet och passion för innovativ design och arbetsmiljöer som främjar kreativitet och samarbete, driver hon projektet framåt mot en vision som går betydligt längre än det rent estetiska.

”I en tid där arbetslandskapet ständigt förändras är vår omgestaltning ett modigt och nödvändigt steg. Vi tar på oss rollen som arkitekter av vår egen framtid, med en tro på en omvandling som börjar inifrån och kommer till glädje för både medarbetare och kunder” säger Erik Torvén, VD.

Under ombyggnationen huserar vi tillfälligt på plan 5 och ser med stor förväntan fram emot att kunna flytta in i vårt nya kontor en våning upp efter årsskiftet. Håll utkik efter uppföljningen: hur blev det då, när arkitekterna byggde om till sig själva?

Parkhuset
Walk the Room

Erbjudande: Kontor & arbetsplatser

Arbetsplatsen är för många en betydande del av livet. Både i tid, engagemang och välbefinnande. Att skapa inspirerande, flexibla och väl fungerande kontor som berikar och underlättar människors vardag är ett betydelsefullt arbete där vi på ett konkret sätt bidrar till att uppfylla vår vision om ett bättre samhälle. Vi vill bidra till att folk med lust går till sitt arbete och att vår kund är stolt över sin fastighet. 

KONTAKTPERSONER

Katja Hillström

Katja Hillström

Arkitekt
Partner och Kreativ ledare för Offentliga & kommersiella byggnader och Inredning

Relaterat innehåll

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.