Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot
Nya kontor i Hammarby sjöstad

Bygglov för Trikåfabriken 8

Trikåfabriken 8

Sedan 2018 har vi tillsammans med Fabege utvecklat Trikåfabriken 8 i Hammarby sjöstad. Det ska bli en modern kontorsfastighet där de befintliga industribyggnaderna återanvänds samtidigt som ytterligare 13 000 nya kvadratmeter tillskapas genom på- och tillbyggnader.

– Vi är väldigt glada för att bygglovet nu gått igenom, det ger oss möjlighet att fortsätta i projektet och skapa något nytt i samklang med de ursprungliga industribyggnaderna, säger Sebastien Corbari som är ansvarig arkitekt.

De nya tilläggen har en konstruktion av massivträ vilket kombinerat med bevarandestrategin minimerar projektets miljöpåverkan. Att förnya staden med utgångspunkt i byggnaderna på platsen är ett tillvägagångssätt som är väl förankrat i vår kompetens och arkitektursyn. Det befintliga som en värdefull resurs är den bästa vägen mot ett hållbart byggande!

Kontaktperson

Sébastien Corbari

Sébastien Corbari

Arkitekt SAR/MSA, DPLG
Partner

Relaterade projekt

Relaterat innehåll

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.