Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

AIX på Business Arena

AIX på Business Arena

Vi ser fram emot att delta på Business Arena Stockholm den 20-21 september och att som vanligt få möjlighet att träffa många intressanta företrädare från branschen. Denna årliga händelse ger oss en plattform att diskutera de aktuella utmaningar och framtidsfrågor som rör vår verksamhet.

Vi som arkitekter har möjlighet att påverka klimatutvecklingen och ett ansvar att utifrån våra kunskaper bidra inom det område vi verkar i. AIX hållning till arkitektur är att allt vi gör utgör tillägg och förändringar av det redan byggda, där även nybyggnad är tillägg till en befintlig miljö. Det befintliga är en resurs att förvalta och förädla.

Vi kommer att vara på plats med åtta engagerade medarbetare. Vi hoppas på meningsfulla diskussioner om hållbarhet ur olika perspektiv. Särskilt intresserar vi oss för social hållbarhet, återbruk av material och den nödvändiga teknikutveckling som krävs för att få till en verklig förändring för framtiden.

Under de två dagarna på Waterfront Congress Center kommer du ha möjlighet att träffa några av våra nyckelpersoner: Karin Löfgren, Jesper Engström, Mikael Uppling, Lisa Wikström, Katja Hillström, David Hanson, Helena Ekelund och Johan Rittsél.

Vi ser verkligen fram emot att möta dig på Business Arena Stockholm och hoppas att vi tillsammans kan bidra till en givande och inspirerande diskussion om hållbarhet och framtidens arkitektur.

Relaterat innehåll

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.