Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Nya medarbetare

Nya medarbetare på AIX

Vi är glada att få presentera nya medarbetare som börjat hos oss det senaste året.

Therese Alston tillhör forum ”Offentliga & kommersiella lokaler och inredning” och är nygammal på AIX då hon har arbetat här som praktikant 2015. Sedan dess har hon hunnit arbeta hos både Belatchew och Cedervall. Där har hon arbetat i tidiga skeden och projekterat bostadsprojekt, kontor, skolor, vård- och omsorgsboenden, ofta för ombyggnad.

Viktor Romedahl är vårt tillskott på IT-avdelningen sedan en tid tillbaka. Tillsammans med IT-ansvarig Martin Westermark löser han alla våra datarelaterade problem. Viktor har studerat datavetenskap och bott i Uppsala senaste åren men är uppvuxen i Stockholm dit han nu flyttat tillbaka. Tidigare har han bland annat arbetat i supporten hos Prisma.

Torbjörn Winroth har funnits hos oss en längre tid på olika vis. Som praktikant och som projektanställd. Nu är han dock anställd sedan i fjol och tillhör forum ”Stadsbyggnad & bostäder”. Torbjörn tog nyligen sin masterexamen i arkitektur på KTH vilket följde efter kandidatexamen i Umeå.

Annelie Lehman är arkitekt på vårt Uppsalakontor. Hon kommer närmast från Tengbom i Uppsala där hon arbetade med både transformering i kulturmiljöer och nybyggnation av bostäder. Utöver det har hon arbetat på Werket arkitekter i Uppsala och på JJW arkitekter i Köpenhamn. Hon är utbildad på Kunstakademiet i Köpenhamn.

Lucas Rabnor är ny byggnadsantikvarie och kommer tillhöra vårt forum för ”Kulturmiljö & restaurering”. Senast kommer Lucas från Länsstyrelsen Stockholm, där han också arbetade som byggnadsantikvarie. Hans huvudsakliga inriktning är byggnadsminnen och riksintressefrågor.

Klara Stenfeldt är vår nya planarkitekt i forum ”Stadsbyggnad & bostäder”. Hon har tidigare arbetat som planarkitekt för Sala kommun och Halmstads kommun där hon i huvudsak har producerat detaljplaner, fördjupade översiktsplaner och projektlett översiktsplanen för Sala kommun. Klara blir även ett efterlängtat tillskott i AIX hållbarhetsgrupp med fokus på hållbarhetsfrågor inom stadsutveckling. Förutom sin examen inom fysisk planering har hon även en master i landskapsarkitektur från SLU.

Varmt välkomna!

Relaterat innehåll

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.