Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot
Kvalitet och miljö

AIX ISO-certifieras

Vi har under hösten ISO-certifierat vårt ledningssystem inom kvalitet och miljö, ISO 9001:2015 respektive ISO 14001:2015.

Syftet med att vi väljer att certifieras är bland annat att få en genomgripande översyn av vårt ledningssystem, förbättra våra arbetsmetoder och bli bättre på att identifiera och bemöta våra kunders behov. Vi ser även fram emot att kvalitetsstämpeln kommer att underlätta vårt anbudsarbete.

Det har varit en väldigt intressant process där vi verkligen fått diskutera verksamhetsutveckling på djupet. Vi har i och med certifieringen fått en stämpel på att de system vi byggt upp under flera år håller en hög nivå och att vi kan känna oss trygga med att vi har en välfungerande struktur, säger Karin Lindgren Jeppson, kvalitets- och hållbarhetsansvarig på AIX.

Certifieringen skapar ett tydligt ramverk för vårt kvalitets- och hållbarhetsarbete och hjälper oss att hålla kursen när vi fortsätter utveckla våra arbetssätt.

Det känns väldigt bra att få bekräftat att vi är duktiga på att identifiera och svara på våra kunders behov, och att omsätta det i högkvalitativa uppdrag. Vårt mål är att vår arkitektur hjälper våra kunder att lyckas, säger Erik Torvén, vd på AIX.

Relaterat innehåll

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.