Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

AIX på Business Arena

Den 21-22 september deltar vi på Business Arena Stockholm. Vi ser fram emot att träffa många företrädare från branschen och diskutera aktuella utmaningar och framtidsfrågor.

Vi har möjlighet att påverka klimatutvecklingen och vi har ett ansvar att utifrån våra kunskaper bidra inom det område vi verkar i. Vår hållning till arkitektur är att allt vi gör utgör tillägg och förändringar av det redan byggda, där även nybyggnad är tillägg till en befintlig miljö. Det befintliga är en resurs att förvalta och förädla.

onsdag den 21/9 klockan 13 bjuder vi in till rundabordssamtal i vårt konferensrum på plan 3. Där kommer vi att prata om resurshantering i projekt och hur vi kan hjälpa våra kunder med det. Vi hoppas på många intressanta samtal om hur fler projekt kan utföras med en så låg förbrukning av resurser som möjligt, det vi kallar ResursHUShållning. Varmt välkommen!

På mässan kommer du kunna träffa Karin Löfgren, Helena Ekelund, Jesper Engström, Fredrik Ekerhult, Lisa Roos Jacobsen, Sébastien Corbari, Katja Hillström, David Hanson, Sven Ahlénius, Erik Torvén och Silvia Las Heras.

Vi finns i monter 4046 på plan 4. Hoppas att vi ses!

Relaterat innehåll

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.