Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot
Inredning offentlig miljö

AIX möjliggör återbruk hos kommuner och regioner

Försvarshögskolan

Vi på AIX har en lång tradition av ett långsiktigt och hållbart tankesätt. För oss är återbruk av den invändiga byggnadens alla material och möbler en självklar del i det cirkulära samhället. Under våren 2022 tecknade AIX ramavtal med Adda Inköpscentral som finns till för att öka cirkularitet och återbruk inom inredningsprojekt för offentlig miljö.

– Oavsett var ni är i processen kan vi hjälpa er i ert cirkulära arbete. Vi har arbetsmetoder som passar alla skeden och storlekar. Vi tar ansvar.

Anders Stjärna, hållbarhetsansvarig inom inredningsarkitektur hos AIX

För mer information, vänligen kontakta:

Anders Stjärna

Anders Stjärna

Inredningsarkitekt SIR/MSA
Hammarbyterrassen

Hållbarhet

Begreppet hållbarhet är en kombination av många faktorer och det krävs både erfarenhet, vilja och uppfinningsrikedom för att nå så långt som vi nu måste för att ta hand om samhällets och naturens resurser på ett ansvarsfullt sätt.

Westander, Gullmarsplan

Inredning & Design

Med människan som utgångspunkt skapar vi interiör arkitektur. För oss handlar inredningsarkitektur om att formge rum med omtanke om alla dess delar, detaljer och skalor. Vi möter våra uppdrag med stor inlevelse och omsorg om dem som ska leva och verka där. Vi vet att väl gestaltade rum bidrar till människors välmående, stimulans och prestationer.

Relaterade projekt

Relaterat innehåll

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.