Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Nya medarbetare

Vi är glada att få presentera ett helt gäng nya medarbetare som börjat hos oss eller kommer att börja inom kort.

Vi välkomnar Sofia Smedegård till vårt nya kontor i Uppsala. Sofia kommer närmast från rollen som kontorschef för Sweco Architects i Uppsala och har en rik erfarenhet av att framgångsrikt driva både projekt och arkitektverksamhet. 14:e april tillträder Sofia rollen som kreativ ledare för Uppsalakontoret, med ansvar för marknads- och utvecklingsfrågor.

Viktoria Rydja blir ny HR-chef och ett viktigt tillskott till ledningsgruppen. Viktorias långa erfarenhet inom HR och hennes kunskap och intresse för vår bransch, ger bästa tänkbara utgångspunkt för vår fortsatta utveckling. Viktoria kommer närmast från Tyréns och tillträder sin nya tjänst den 9:e maj.

Frida Torstensson är ny medverkande arkitekt och tog examen från KTH i juni i fjol. Hon har sedan dess jobbat på Reflex arkitekter.

Johan Gullers har tidigare varit praktikant hos oss och är nu visstidsanställd under tiden som han lägger fram sitt mastersarbete på LTH nu under vårterminen.

Daniel Landström kommer senast från Arkitektur+Development Reppen Wartiainen. Där jobbade han med tidiga skeden och tävlingar efter att ha tagit sin examen på KTH i somras.

Johan Örn arbetade mellan 2007 och 2015 som byggnadsantikvarie på AIX och efter det har han varit lärare i arkitekturhistoria på KTH och intendent på ArkDes där han bland annat gett upphov till en bok och en stor utställning om Lewerentz. Nu är han tillbaka hos oss vilket gläder oss mycket.

Anna Herredalen var praktikant på AIX 2014-2015 och jobbade även deltid parallellt med sitt sista år på arkitektutbildningen på KTH. Efter ett antal år i Norge är hon nu till vår stora glädje tillbaka hos oss.

Relaterat innehåll

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.