Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot
2022.03.08

Vi söker skolarkitekt, bostadsarkitekt och praktikanter

Vi behöver förstärkas med fler medarbetare: en skolarkitekt, en bostadsarkitekt samt praktikanter.

Skolarkitekt

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av uppdrag inom skola F-9 samt förskola, som handläggande arkitekt. Vi arbetar i allt från tidiga skeden till bygghandlingar. Du är väl förtrogen med skolors programfrågor och kommunicerar ledigt med beställare. Du har en god gestaltningsförmåga samtidigt som du behärskar projektering. Vana av att arbeta i Revit är meriterande. Som person bör du vara noggrann och kommunikativ och ha lätt för att arbeta i grupp.

Då de flesta möten både externt och internt hålls på svenska, är det ett krav att du med lätthet kommunicerar på språket både i tal och skrift.

KVALIFIKATIONER
Arkitekt SAR/MSA eller motsvarande på masternivå.

Bostadsarkitekt

Vi söker dig som har stort intresse för bostadsutveckling och vill vara med och forma framtidens hållbara bostadsmiljöer. Vi arbetar med uppdrag i alla skeden, från tidiga utrednings- och volymskisser till renodlade detaljprojekteringar med allmännyttan eller privata fastighetsbolag som beställare. Våra uppdrag finns främst i Stockholm, men även i Uppsala och Linköping.

Handläggande bostadsarkitekt
– Du ska ha minst fem års erfarenhet som självständig handläggare av bostadsprojekt.
– Du ska ha ett brinnande intresse och goda kunskaper i bostadsplanering, styrande förutsättningar, ekonomi och inte minst gestaltning.
– Du är bekväm med svenska som arbetsspråk, både i tal och skrift. Det är meriterande om du behärskar Revit.

KVALIFIKATIONER
Arkitekt SAR/MSA med examen på masternivå.

Arkitektpraktikanter

Vi söker en eller två praktikanter som får möjlighet att arbeta inom våra samtliga affärsområden samt i olika skeden av ett arkitekturprojekt från konceptutveckling till bygghandling.

På vårt trevliga kontor vid Vanadisplan arbetar du under handledning av erfarna arkitekter och ingenjörer. För att få ut så mycket som möjlighet av din praktik får du även möjlighet att delta i möten och internutbildningar samt eventuella studiebesök- eller resor.

Vi söker dig som har stark gestaltningsförmåga, ett stort intresse för arkitektur, hållbarhet och kvalitet samt är social och nyfiken. Vi ser gärna att du har goda visualiserings- och cad-kunskaper samt kunskap i Adobeprogrammen. Hos oss får du även möjlighet att utveckla dina kunskaper inom Revit.

KVALIFIKATIONER
Kandidatexamen (ej master) som arkitekt.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.