Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot
2022-02-28

Vi anställer ny HR-chef

Viktoria Rydja

Vi välkomnar Viktoria Rydja som ny HR-chef, där hon blir ett viktigt tillskott till ledningsgruppen. Viktorias långa erfarenhet inom HR och hennes kunskap och intresse för vår bransch, ger bästa tänkbara utgångspunkt för vår fortsatta utveckling av AIX som ett modernt arkitektföretag.

Jag tycker att AIX Arkitekter är ett spännande företag som jag är väldigt glad över att snart få bli en del av. Jag har fått en positiv bild av företaget och vad det står för, och det ska bli spännande och roligt att få axla rollen som HR-chef och fortsätta utveckla AIX Arkitekter som arbetsplats.

Viktoria Rydja

Viktoria kommer närmast från Tyréns och tillträder sin nya tjänst den 9:e maj.

Varmt välkommen till oss!

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.