Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Ramavtal med Jernhusen med fokus på hållbarhet

Stockholms centralstation

Jernhusen har efter en omfattande upphandlingsprocess tecknat nya ramavtal där vi har fått förtroendet att vara en av deras samarbetspartners.

Vår profil går i linje med Jernhusens höga miljömål och därför ser vi extra mycket fram emot ett givande samarbete. Hos oss genomsyrar hållbarhet hela verksamheten, inom alla projekt och i alla skeden. Vi strävar efter att minimera vår miljöpåverkan och har alltid arbetat mycket med ombyggnad och restaurering och då behandlat frågor om beständighet, naturliga material och ett varsamt omhändertagande av det redan byggda.

Vi har jobbat med Jernhusen i flera projekt och tycker att det är väldigt roligt att arbeta med en kund där vi delar vision om ett hållbart samhällsbyggande.

Sven Ahlénius, uppdragsansvarig arkitekt hos AIX

Med kunskap och eftertanke ska varje nybyggnad formas med långsiktiga ambitioner, flexibelt och med hög kvalitet för att bli en tillgång för sitt sammanhang och bidra till att stärka vår gemensamma framtid.

Vårt täta samarbete över olika discipliner ger en gedigen förståelse för platsers eller byggnaders unika värden. Detta gör att vi kan hjälpa till att ta välgrundade och förnuftiga beslut i processer där värdefulla miljöer ska bevaras och berikas.

KONTAKTPERSON

Sven Ahlenius

Sven Ahlénius

Arkitekt SAR/MSA
Partner

Relaterade projekt

Relaterat innehåll

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.