Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot
2021.10.13

Digitala tvillingar

Drönarflygning vid Tennishallen

Vi arbetar mycket med äldre bebyggelse som i många fall saknar fullständig dokumentation. Därför har vi under de senaste åren utvecklat väl fungerande metoder för att snabbt, exakt och kostnadseffektivt ta fram underlag på befintliga byggnader med hjälp av 3D-skanning och fotogrammetri. Underlag som sedan till exempel kan användas för att bygga upp en BIM-modell. I filmen berättar vår expert Peder Lindbom mer om hur det går till att skapa en sådan digital tvilling.

Längd på video: 2:22

Om digitala tvillingar

På pallen är en återkommande serie med korta intervjufilmer som beskriver våra erbjudanden. Är du intresserad av att se mer? Genom att skriva in din mailadress längst ned i sidfoten får du våra nyhetsbrev där vi förmedlar detta och mycket annat som händer på företaget.

Relaterade projekt

Relaterat innehåll

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.