Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot
Vi anställer igen!

Nya medarbetare

Nya medarbetare sep 21

Vi är väldigt glada över att vi anställer igen. Här presenterar vi stolt våra nytillskott på kontoret. Varmt välkomna till oss!

Agnes Hedenström är inredningsarkitekt med master från Konstfack där hon inriktade sig på att undersöka offentliga rum, till exempel rehabiliterande miljöer inom vården och rum för sinnesfulla upplevelser och paus.

Corinne Brandberg kommer senast från Jägnefält Milton. Utbildningen gjorde hon på KTH med en avstickare till Columbia University. Hon har tidigare arbetat med restaurering, ombyggnation och inredning.

Pernilla Köhlberg är ny inredningsarkitekt på AIX Arkitekter och kommer senast från Studio Stockholm Arkitekter. Hon har examen från Beckmans Designhögskola och har tidigare varit anställd hos Sandellsandberg Arkitekter.

Andrea Ekman är nyexaminerad arkitekt från KTH:s Arkitekturskola och läste dessförinnan sin kandidat i arkitektur på Chalmers. Andrea har tidigare arbetat på Urban Design med i huvudsak kontor och industriella byggnader.

Astrid Skog tog sin arkitektexamen vid KTH. Under studietiden gjorde hon även ett utbytesår vid Universität der Künste i Berlin. Senast kommer hon från Niras arkitekter där hon huvudsakligen arbetade med skolor och förskolor. 

Charlotte Larsson är även hon utbildad på KTH och hon kommer närmast från Sweco där hon har arbetat med industriarkitektur och hon har tidigare även jobbat på Joliark.

Vi har även fyra praktikanter, Joel Ejeby, Agnes Mührer, Klara Schmidt och Felix Wahlgren. Joel har gått 4,5 år på KTH där han undersökt allt från stadsbyggnad och flöden till den mindre skalan och ritat exempelvis både en paviljong och kontorsinteriörer. Agnes har gått tre år på arkitektskolan i Köpenhamn, där de sista fyra månaderna var praktik på Norell/Rodhe i Stockholm, och har efter det praktiserat på Jägnefält Milton i sex månader. Klara tog sin kandidat i arkitektur från KTH våren 2020. Sedan dess har hon gått ett år på Nyckelviksskolan med inriktning färg, form och hantverk. Felix har gått på KTH:s arkitektutbildning och sedan Stenebyskolan där han studerade trähantverk och möbelsnickeri.

Relaterat innehåll

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.