Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

God jul och gott nytt år!

I år önskar vi GOD JUL med en detaljbild från Folkoperans salong där vi varit arkitekter för omgestaltning och modernisering. Vi hoppas innerligt att kultursektorn och alla andra hårt drabbade ska komma på fötter efter den enorma prövning som detta år har inneburit, och fortfarande innebär.

Men framför allt önskar vi er alla ett GOTT NYTT ÅR med en stark förhoppning och tro att vi tillsammans går en ljusnande framtid till mötes.

Vi stödjer även i år FN:s flyktingorgan UNHCR i enlighet med AIX x 1000 som vi startade i samband med flyktingkrisen 2015 och som innebär att vi årligen bidrar med 1000 kronor per medarbetare till välgörande ändamål. Utöver det stödjer vi också som tidigare Föreningen Kisumu som skapar bättre villkor för föräldralösa barn i Kenya.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.