Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Dags för årets första TränätverkA

Välkommen till årets första TränätverkA-möte den 23 jan. Denna gång med utgångspunkt i skogarna. Träbyggande förknippas starkt med hållbart byggande men för att detta ska vara sant krävs en hållbar råvara från hållbart förvaltade skogar. Så vad betyder egentligen ett hållbart skogsbruk? Hur balanseras ekonomiska intressen med ekologiska och sociala aspekter?

TränätverkA har samlat ihop en grupp sakkunniga med olika insikter i ämnet. Kom och lyssna och diskutera kring hur vi säkerställer att det vi bygger i trä är hållbart på riktigt, med utgångspunkt i skogarna.

Träffen sker i samarbete med Arkitema Stockholm och äger rum på deras kontor på Rosenlundsgatan. För mer detaljer, läs på http://tranatverka.se/startsida/blogg/

Anmäl dig till: event@tranatverka.se

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.