Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

TränätverkA på Nordic Architecture Fair

Den 15 oktober kommer TränätverkA att hålla i ett samtal kring automatiserad tillverkning och industriell produktion i trä på Nordic Architecture Fair i Göteborg.

”Tillverka i Trä” är ett initiativ från träbyggnadsbranschen, akademin och den träbaserade inredningsindustrin med målet att undersöka digital automatisering i test- och demomiljö. Med utgångspunkt i detta projekt diskuteras robotar och industriell tillverkning, byggdelar och stadsdelar. Hur ser utvecklingen av industriella processer ut och hur påverkar resultatet vårt samhälle? Vilka möjligheter finns inom träindustrin som vi inte utnyttjar ännu? Var står vi idag och vart vill vi nå?

Medverkande:

  • Karin Löfgren, hållbarhets- och träbyggnadsstrateg AIX, TränätverkA
  • Karin Hedlund, White, huvudinstruktör på Chalmers Robotlab, TränätverkA
  • Jens Stålby, fabrikschef Derome Husproduktion
  • Dan Engström, affärsutvecklare Byggprojektering WSA och adjungerad professor LTU.

 

Nordic Architecture Fair är den nordiska mötesplatsen för arkitekter och stadsplanerare, ett forum där visionen är att öka kunskapsutbytet och påverka framtidens arkitektur och stadsplanering. Här sammanstrålar branschen för att diskutera vår tids största fråga: hur ska framtidens samhällen se ut och fungera?

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.