Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

AIX på Business Arena

Den 18 och 19 september deltar vi på Business Arena på Stockholm Waterfront Congress Centre. Business Arena har kommit att bli den ledande mötesplatsen för den svenska fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Vi finns på plats för att träffa företrädare från hela branschen och diskutera en rad aktuella utmaningar och framtidsfrågor.

I vår monter visar vi typiska och aktuella AIX-projekt och några fina små trämodeller som vi gärna berättar om. Vi kommer även demonstrera hur vi arbetar med 3D-projektering och punktmoln som tidseffektivt hjälpmedel för uppmätning och digitalisering av komplicerade miljöer. I skivbacken kan du bläddra mellan mängder av coola projekt. Men framförallt vill vi träffa dig! Hoppas du kommer förbi och säger hej, vi finns på plats 4058 som vanligt.

Följande medarbetare kommer du kunna träffa på Business Arena: Christine Lavelid, David Hansson, Silvia las Heras, Jesper Engström, Katja Hillström, Karin Löfgren, Sven Ahlénius, Mikael Uppling, Anne Teresiak och Tobias Rosberg.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.