Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

AIX med i Rothoschool-seminarium på Chalmers

Den 20 november deltar vi i ”Mass Timber Seminar” på Chalmers anordnat av Rothoblaas. Företaget ordnar intressanta seminarier över hela världen för att diskutera aktuella frågeställningar kring träkonstruktion. Karin Löfgren, arkitekt och träbyggnads- och hållbarhetsstrateg hos oss på AIX kommer att resonera om ”Creativity in Creating Wood Projects” – ett samtal om arkitektens roll, om hållbarhet och träbyggnad, om vad industriell produktion egentligen innebär och om angelägenheten i att hantera komplexiteten i dessa projekt.

Ur programmet: “Already successful in Continental Europe, Rothoschool lands again in Scandinavia. Mass Timber industry is with no doubt exponentially developing worldwide, and sees in Nordic countries a key hotspot for its improvement. The seminar envisages a rich program of themes and speakers, empowering the native know-how yet fetching international knowledge, and aims to present the completeness of the latest trends for buildings made of wood. The meeting will be introduced with essential topic of fanksound transmission, the audience will be further advised of the crucial fre resistance matter and importance of smart design, completing with a hands-on approach to construction and the resourceful innovations available.”

Seminariet ges på engelska och anmälan kan göras på denna länk: https://www.rothoblaas.com/school/international/mass-timber-seminar-sweden-edition

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.