Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Wood first! – träbyggnadsstrategi eller färdplan för hållbart byggande?

Den 14 mars är det dags för TränätverkA:s första träff för i år. Denna gång på Näringslivets hus på Storgatan i Stockholm i samarbete med föreningen Trästad.

Vi fortsätter samtalet kring träbyggnadsstrategier och möjligheten för kommuner att påverka byggandet i riktning mot ett fossilfritt samhälle. Vi får en inblick i arbetet med föreningen Trästads projekt ”Wood First” – ett processtöd för kommunerna i att ta fram en egen träbyggnadsstrategi som kan ge en grund för att redan i planarbetet inkludera trä som material i upphandlingar.

Vi ser fram emot en intressant kväll med många funderingar. Om du är arkitekt och vill delta, anmäl dig på event@tranatverka.se

TränätverkA är ett initiativ från AIX och White i samarbete med Sveriges träbyggnadskansli. Ett nätverk där frågeställningar ventileras mellan intresserade arkitekter oberoende av kontor. Som bransch tjänar vi på att dela med oss av inspiration, systemlösningar och lyckade projekt.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.