Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Dags för Arkipelago

På fredag, den 8 mars, medverkar vi på Arkipelago som är KTH Arkitekturskolans arbetsmarknadsdag. I år fokuserar vi på materialitet med exempel från ibland annat Kungliga slottet, Järvabadet och Kata Gård i Varnhem. Alla medutställare och studenter är varmt välkomna att hälsa på oss i monter #1 och vara med i vår tävling där du kan vinna en vacker soffbordsbok och en karriärrådgivning med vår kunniga hr-chef!

Just nu söker vi arkitekt- och inredningsarkitektpraktikanter för fullt. Som praktikant hos oss får du möjlighet att arbeta inom våra samtliga affärsområden samt i olika skeden av ett arkitekturprojekt från konceptutveckling till bygghandling. Du kommer dessutom att delta i våra internutbildningar, studiebesök samt studieresor och få handledning av erfarna arkitekter och ingenjörer för att få ut så mycket som möjligt av din tid hos oss. Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/17080-aix-arkitekter-ab-praktikanter-arkitekt-eller-inredningsarkitekt/

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.