Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Gunilla på Slottet

Förra veckan var ett hundratal arkitekter, träexperter och branschföreträdare inbjudna av kung Carl Gustaf till Stockholms slott, kanske Sveriges ”största träbyggnad”, för att dela med sig av sin kunskap om träarkitektur. Vår VD Gunilla Person var med och representerade AIX.

Seminariet om träbyggande var den fjärde och avslutande delen i serien Skönhet och beständighet och hölls den 7 december i Bernadottebiblioteket på slottet.

AIX arbetar sedan lång tid tillbaka med utveckling av träbyggande utifrån en bred kunskap om traditionellt trähantverk i kombination med modern träbyggnadsteknik. Tidigare i år var vi en av tre aktörer som startade upp TränätverkA.

Bilden är tagen under den avslutande paneldebatten. Från vänster till höger: Carl Johan Engström, Petra Gipp, Stefan Lindbäck, Tina Wik, Siv Helene Stangeland och Fredrik Bedoire. Med ryggen mot kameran moderator Mark Isitt.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.