Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

AIX i soffbordsbok om träarkitektur

I veckan fick vi några lådor av den nyutgivna boken Wood Architecture Today. På sidan 28-37 presenteras gestaltningar av väderskyddet över den arkeologiska utgrävningen vid Kata gård i Varnhem samt Dressyrhallen i Rosersberg. Vi är stolta över att ha fått med två projekt i en väldigt fin publikation.

Bokens redaktörer skriver i förordet att de valt ut 31 projekt från betydelsefulla samtida arkitektkontor över hela världen. Temat som håller dem samman är att arkitekterna använder trä på nya och inspirerande sätt. Byggnaderna som presenteras är allt från hem, skolor och butiker till väderskydd och dressyrhallar.

Boken finns att beställa på bland annat http://www.booqpublishing.com/  (ISBN978-84-9936-145-1)

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.