Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

TränätverkA hos AIX

Den 28 november kommer TränätverkA samtala om samarbete, träbyggnadsstrategier och positiv utveckling. Denna gång hos oss på AIX. Vi kommer att få besök av Catharina Winberg, styrelseordförande i VKAB, Johan Thorsell, verksamhetsutvecklare i träfrågor, och Charlotta Holm Hildebrand branschchef från Sveriges Arkitekter. Det ser vi fram emot!

Alla arkitekter är välkomna och anmälan sker till event@tranatverka.se

 

TränätverkA är ett initiativ från AIX och White i samarbete med Sveriges träbyggnadskansli. Ett nätverk där frågeställningar ventileras mellan intresserade arkitekter oberoende av kontor. Som bransch tjänar vi på att dela med oss av inspiration, systemlösningar och lyckade projekt.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.