Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

AIX på Business Arena

Den 19-20:e september deltar vi på Business Arena på Stockholm Waterfront Congress Centre. Business Arena har kommit att bli den ledande mötesplatsen för den svenska fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Vi finns på plats för att träffa företrädare från hela branschen och diskutera en rad aktuella utmaningar och framtidsfrågor som är avgörande för utvecklingen både lokalt och globalt. På agendan står valet i centrum men också smarta städer och inkluderande arkitektur.

Missa inte våra programpunkter under onsdagseftermiddagen. Inom ramarna för Framtidsforums tema Inkluderande arkitektur pratar Klas Eriksson under rubriken Tonårstjejer får ta mer plats på Vårbergs IP tillsammans med Karl Loch Hansson, idrottsplanerare på Stockholms stads idrottsförvaltning. Detta på Balkongen plan 5, den 19/9 kl 15.10-15.25. Inom bostadstemat, tillsammans med Familjebostäder med flera, diskuterar vår träbyggnadsstrateg Karin Löfgren träbyggnad. Att bygga i trä – för dig som inte prövat på plan 3 i lokal 34, den 19/9 kl 16-17.

I vår monter 4067 fokuserar vi i år på materialitet med prover från några utvalda projekt: Kata Gård (överbyggnaden över Sveriges äldsta kyrkoruin), Hållbarhetshuset på KTH, Stockholms slott, Gustaf Vasa kyrka med flera. Kom förbi, kläm och känn och säg hej!

På plats i år är följande medarbetare: Anne Teresiak, David Hansson, Jesper Engström, Johan Janssen, Karin Löfgren, Klas Eriksson, Linda Fritzner, Mikael Uppling, Sébastien Corbari, Silvia las Heras, Sven Ahlénius, Tobias Rosberg och Christine Lavelid.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.