Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

AIX och kungen på Trä & Teknik

Trä & Teknik i Göteborg bjöd på många inspirerande möten och uppslag för framtida affärsmöjligheter. Karin Löfgren, Lars Johansson, Alexia Staaf och Alexander Lundmark från AIX var på plats och medverkade i tre programpunkter: En utmaning i trä: om våra träbyggnadsprojekt i Åre och om TränätverkA tillsammans med Årehus, Träbyggnadskansliet och White. TränätverkA är ett nystartat nätverk för arkitekter för att dela kunskaper om träbyggnadkonst. Träig stadsplanering – är det bra? med stadsarkitekten i Göteborg, Tengbom, White och TränätverkA. Och Trä i nya digitala former med White och TränätverkA.

Kungen deltog på eget initiativ i mässan, vilket väckte stor uppmärksamhet. Han påminde i sitt invigningstal om värdet av skogen som förnybar resurs och nyckel att möta klimatförändringarna. Vår träbyggnadsstrateg Karin Löfgren fick möjlighet att byta några ord med kungen och berätta om TränätverkA. – Kungen var överraskad över hur mycket vårt nybildade arkitektnätverk ”TränätverkA” redan hunnit med och värdesatte att vi vill bygga vidare på våra trätraditioner, säger Karin Löfgren på AIX Arkitekter.

Trä & Teknik i Göteborg samlade 223 utställare, en rad profilerade talare och ett stort antal fackbesökare under vecka 35.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.