Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

AIX på Trä & Teknik i Göteborg

Vi medverkar på Trä & Teknik i Göteborg som går av stapeln 28-31 på Svenska mässan i Göteborg i tre olika programpunkter. Alexia Staaf, Alexander Lundmark, Karin Löfgren och Lars Johansson är också på plats för att nätverka, omvärldsbevaka och förkovra sig. Ta gärna kontakt med dem om du är där!

En utmaning i trä
29/8 kl 13.40. Trä har stor potential som det enda förnybara byggnadsmaterialet, men kunskapen om träbyggnad är låg inom branschen. Därför har AIX och White startat nätverket TränätverkA. Vi berättar också om aktuella träbyggnadsprojekt, i vårt fall Brolägdan i Åre för Årehus. Medverkar gör Karin Löfgren, AIX, Pi Ekblom, White, Susanne Rudenstam, Träbyggnadskansliet, Lars Johansson, AIX och Helen Olausson, Årehus. Läs mer om En utmaning i trä.

Träig stadsplanering – är det bra?
29/8 16-16.45. Panelsamtal som uppföljning på Almedalens seminarium “trä och arkitektur- vad innebär det”. Medverkande är Björn Siersjö, stadsarkitekt Göteborg, Linda Camara, Tengbom, Pi Ekblom, White/TränätverkA och Karin Löfgren, AIX/TränätverkA. Läs mer om Träig stadsplanering.

Trä i nya digitala former
29/8 kl 17-19. TränätverkA bjuder in till nätverksträff och föreläsning. Johan Runberger från White föreläser om kopplingen mellan digital teknologi och trä i arkitektur och designpraktik. Nätverket riktar sig till dig som är arkitekt eller arbetar med arkitekturprojektering. Läs mer om Trä i nya digitala former.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.