Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Nya medarbetare

Här kommer en kort presentation av våra senaste nytillskott på kontoret. Vi önskar dem varmt välkomna till oss.

Mirja Henriksson är arkitekt utbildad på KTH i Stockholm där hon tog sin masterexamen 2018. Under studietiden har hon också tillbringat ett år på PDT i Turin samt även praktiserat ett år hos oss på AIX.

Ada Fleischer är nyutexaminerad byggnadsantikvarie med stort intresse för arkitekturhistoria och kulturarvsfrågor. Hon tog sin kandidatexamen vid Göteborgs universitet, institutionen för kulturvård och även hon har tidigare praktiserat här på AIX arkitekter.

Carl Samuelsson är inredningsarkitekt som är utbildad på Konstfack och Universitet der Künste i Berlin. Carl är även utbildad möbelsnickare och har drivit egen designstudio. Han kommer nu senast från Nyréns arkitektkontor.

Hedvig Aaro är ny arkitektpraktikant på AIX med en kandidatexamen i arkitektur från Chalmers. Hon har ett särskilt intresse för ombyggnad och restaurering.

Malin Lydén är nyutexaminerad arkitekt från Arkitekturskolan på KTH. Hon har tidigare praktiserat och arbetat extra på Strategisk arkitektur.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.