Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Tack för årets Almedalsvecka!

Nu har vi lämnat Almedalen för den här gången och vill tacka för alla givande seminarier och möten, och alla som kom och lyssnade på våra programpunkter. Du som inte var på plats kan kolla in måndagens lunchsamtal  i Arkitekturträgårdens program Att verka i mellanrummen, arrangerat av Trästad och TränätverkA. Se också allra sista seminariet: Från kantigt till något annat: – att våga ta ut svängarna i det industriella träbyggandet. Arrangör: Trästad Sverige.

Dessutom deltog vi i två workshoppar med olika tränätverk som kommer bilda basen för en kommande referensgrupp för hållbart byggande i trä. Vi diskuterade också hur vi kommunicerar samhällsnytta och arkitektens roll i förflyttning. Det har varit en intensiv och rolig vecka, och vi ser fram emot att jobba vidare med de frågor som diskuterades efter en välbehövlig semester.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.