Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Första spadtaget för Stockholms första bandyhall

Nu påbörjas bygget av Gubbängens länge efterfrågade skridsko- och bandyhall. Stockholmsregionen har flera ishockeyhallar men ingen träningshall för skridsko och bandy. Behovet och intresset är stort och hallen kommer ge sporten bättre förutsättningar att växa och fler barn och unga möjligheter att utöva dessa sporter. Första spadtaget äger rum på fredag den 15 juni, kl 13.00 och AIX Arkitekter är på plats för att berätta om projektet.

Förslaget innebär att de båda fotbollsplaner som idag finns på idrottsfältet ska bli konstfrusna isplaner på vintern, varav en ska byggas in och bli en ny träningshall för skridsko och bandy. Byggherre är Stockholms stad genom Idrottsförvaltningen och byggare är MVB.

Målet är att Gubbängens skridsko- och bandyhall ska stå klar våren 2020.

 

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.