Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

TränätverkAs första nätverksträff

Den 13 juni får du som arkitekt möjligheten att möta representanter från träindustrin. Vi får industrins syn på det växande träbyggandet och hur de rustar för framtiden. De närmaste två åren kommer mycket ske inom produktionsanläggningar för massivträ och volymelement. Ställ dina frågor, dela din kunskap och diskutera arkitektens roll i det växande träbyggandet.

TränätverkA är ett initiativ från AIX och White arkitekter i samarbete med Sveriges träbyggnadskansli. Ett nätverk där frågeställningar ventileras mellan intresserade arkitekter oberoende av kontor. Som bransch tjänar vi på att dela med oss av inspiration, systemlösningar och lyckade projekt.

Nätverket vänder sig till dig som jobbar med att skapa arkitektur och vill driva träbyggandet framåt.

Anmäl dig genom att mejla event@tranatverka.se

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.