Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Nya medarbetare

Nu kan vi återigen presentera tre nya medarbetare som vi hälsar varmt välkomna till oss.

Momo Tham är inredningsarkitekt utbildad på Konstfack. Hon studerade utställningsdesign vid Universitet der Künste i Berlin där hon också gjorde praktik på ett kontor med fokus på ljusdesign. Hon har sedan utbildningen arbetat i gränslandet mellan inredning, scenografi och utställningsdesign – med inredning på bland annat Koncept Stockholm och med filmscenografi på David Finchers “The Girl with the Dragon Tattoo”.

Kristina Daoud är byggnadsingenjör och tog examen vid KTH 2017. Kristinas intressen är att jobba med byggtekniska problemlösningar och modellering. Hon har under hösten varit hos oss som konsult och har nu blivit anställd.

Johanna Romedahl Stjernquist är arkitekt med utbildning från Arkitekturskolan på KTH. Hon har tidigare praktiserat här hos oss och har även gjort praktik på Slottsarkitektkontoret på Stockholms slott och läst en utbytestermin på ETH Zürich i Schweiz.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.