Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Nya medarbetare

Vi är glada att presentera åtta nya medarbetare som nyligen börjat på AIX. Välkomna!

Karin Lindgren Jeppsson är arkitekt och tog examen 2007 vid LTH, efter studier i arkitektur, urbana studier och samhällsvetenskap vid LTH, LU och University of California at Berkeley. Hon kommer närmast från Reflex Arkitekter där hon framför allt varit handläggare för större kontorsprojekt, men även arbetat med bostäder och stadsutveckling i tidiga skeden. Hon är intresserad av hållbarhetsfrågor och ser fram emot att vidareutveckla detta på AIX.

Henrik Jonsson Linton är arkitekt utbildad vid KTH och Konsthögskolan i Stockholm. Han har erfarenhet från stora, komplexa projekt i alla skeden och kommer närmast från C.F. Møller. Henrik har även jobbat med landskapsarkitekter på Andersson Jönsson Landskapsarkitekter och, i början av seklet, med visualiseringar på Aaro Designsystem. Han har en särskild kärlek till 1900-talets stad.

Klara Junvik är arkitekt och studerade först i Umeå där hon gjorde klart sin kandidatexamen. Sedan fortsatte hon på KTH där hon tog sin masterexamen. Klara gjorde sedan praktik på White och kommer nu senast från Semrén & Månsson där hon jobbat mestadels med bostäder.

Meryem Gülenay är arkitekt och tog examen 2011 vid Arkitekturskolan på KTH. Hon har även studerat ett år på École Nationale Supérieure d’Architecture de Versailles i Frankrike. Meryem kommer närmast från GRAD arkitekter där hon främst har arbetat med stadsplanering och bostäder i olika skalor.

Sébastien Corbari är arkitekt med mångårig erfarenhet. Han har haft egen verksamhet och drivit GRAD arkitekter sedan 2001. Där har han utvecklat ett genuint intresse för arkitektur och stadsutveckling, och har främst arbetat med stadsplanering och bostäder i olika skalor. På 90-talet, efter sin utbildning i Bordeaux och på KTH, var Sébastien anställd hos Johansson & Uppling Arkitekter som sedermera blev en del av AIX.

Kuba Kolec är arkitekt och tog examen vid KTH 2016. Han gjorde sin Bachelor vid Birmingham City University och har tidigare arbetat på bland annat Glenn Howells Architects i Birmingham och praktiserat på mindre arkitektkontor i Stockholm.

Karin Löfgren är arkitekt med 25 års erfarenhet och med trärelaterade projekt som en röd tråd genom yrkeslivet. Hon har sin masterexamen från LTH och fortsatte med forskarstudier vid KIT Kyoto för att 2003 doktorera i japansk arkitekturhistoria vid KTH Stockholm. Nu senast kommer hon från Tengbom där hon bl.a. haft hand om Tillfälliga Saluhallen på Östermalmstorg och Trikåfabriken. På AIX ska hon bland annat ansvara för företagets satsning på en fokuserad “Trästrategi”.

Linus Samuelsson är arkitektpraktikant som är uppvuxen i Malaysia och Kina. Han har tagit kandidatexamen (bachelor) vid University of Liverpool, School of Architecture. Första året av denna utbildning genomfördes vid universitetets filial i Suzhou, Kina.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.