Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Rösta på Kata Gård till Building of the Year

Vi är väldigt glada att fina Kata Gård blivit internationellt uppmärksammat i flera välrenommerade internationella arkitekturbloggar och -tidskrifter.

Först ut var Arch Daily sen kom Architecture Magasine, amerikanska arkitekturinstitutets magasin och kinesiska Gooood i tät följd. Nu är projektet även publicerat på de stora internationella arkikturbloggarna Architizer, Archilovers och Divisare med flera.

Nu går det även att rösta på Kata Gård i Arch Dailys omröstning om Building of the Year. Bland samtliga projekt som publicerats under 2018 ska 15 finalister vaskas fram. Gå in och rösta på Arch Daily!

Kata Gård är en utställningslokal som både visar och skyddar lämningarna efter Kata Gård, en vikingagård med gårdskyrka från 900-talet. Gårdskyrkan är ett sensationellt fynd som visar att vikingarna blev kristna 100 år tidigare än vad som är känt.

Bilderna är tagna av vår kollega Antonius van Arkel och illustrationerna är gjorda av Maria Kempe, arkitektpraktikant.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.