Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot
2018.01.26

AIX + GRAD = sant

AIX Arkitekter förvärvar GRAD Arkitekters verksamhet, projekt och anställda. Därmed stärker AIX framför allt forumet Stadsutveckling & Bostäder där GRAD har flera projekt igång.

– Fantastiskt att få jobba tillsammans med Sébastien Corbari igen! Han har ett genuint intresse för arkitektur och stadsutveckling. Det passar AIX som hand i handske, säger Mikael Uppling, arkitekt och delägare på AIX.

GRAD består av arkitekterna Sébastien Corbari, VD och grundare, och Meryem Gülenay vilka båda blir anställda hos AIX från den första februari. GRAD har varit samarbetspartner och konsult i flera projekt, nu senast i förslag och genomförande av Söderdalen i centrala Jakobsberg. På 90-talet var Sébastien anställd hos Johansson & Uppling som sedermera blev en del av AIX. Meryem är arkitekt och har varit anställd på GRAD sedan 2011.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.