Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Nya medarbetare

Federico Sforzi är nyexaminerad arkitekt som har delat upp sin utbildning mellan Italien och Sverige. Han tog sin kandidatexamen på Politecnico di Milano och flyttade sedan till Stockholm för att fortsätta sina studier på KTH varifrån han gick ut 2017. Under sin tid i Sverige har han också arbetat på OOAK Architects.

Matilda Emricson är nyexaminerad inredningsarkitekt med en master från Konstfack inriktning Rumslig Gestaltning och en kandidat från HDK i Göteborg. Matilda har även tidigare erfarenhet från Wingårdhs Arkitekter i Göteborg.

Johan Janssen är arkitekt med lång erfarenhet. Han kommer närmast från Nyréns arkitektkontor där han främst har arbetat med komplexa, storskaliga projekt som laboratorier, lärandemiljöer och vårdlokaler. Johan har tidigare drivit egen verksamhet och har från den perioden en bred erfarenhet av stadsbyggnad. Ett annat viktigt fokus för honom är renovering och transformationer av äldre byggnader.

Jesper Hallin är en självlärd 3d-grafiker som jobbat med animation och specialeffekter inom reklam och filmbranschen i ca 8 år. Tidigare jobbade Jesper på Cannes Lions-vinnande Magoo 3D Studios och Opacity.STHLM.

Louise Rangmark är arkitekt utbildad i Frankrike där hon tog sin examen 2006 vid Ecole Nationale Superieure d´Architecture de Grenoble (ENSAG). Hon har erfarenhet från flera kontor i Stockholm med projektering av industribyggnader och kontorshus. Närmast kommer hon från Urban Design. Louise har även studerat restaureringskonst på Kungliga Konsthögskolan.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.