Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Seminarium om folkhälsa och arkitektur

Tack alla som medverkade vid vårt seminarium om folkhälsa och arkitektur den 16 november. Ett särskilt tack till vår gästtalare Karin Book, urbangeograf och lektor i idrottsvetenskap, som delade med sig av sina forskningsresultat och insikter. Trots att vi ser en trend mot fler och fler elitmotionärer har den breda massan fått sämre hälsa. Barn slutar att röra på sig allt tidigare, särskilt flickor. För att motverka detta görs en hel del satsningar, men de är generellt dåliga på att fånga upp kvinnor och flickor. Silvia Las Heras introducerade ämnet för dagen och Klas Eriksson höll den avslutande frågestunden. Det blev en bra eftermiddag och kväll med många givande möten och diskussioner. Här nedan kan du se fimen.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.