Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Tre nya delägare i AIX

AIX växer med nya medarbetare och många nya spännande uppdrag. Nu utökas ägarbolaget med tre nya delägare: arkitekterna Katja Hillström, Lisa Wikström och David Hanson, alla tre sedan länge verksamma i företaget.

– Vi är väldigt glada att David, Katja och Lisa vill fördjupa sitt engagemang i företaget, säger Mikael Uppling. De stärker genom sin kompetens vårt varumärke och vår framtid på marknaden.

AIX arkitekters ägarbolag har under de senaste åren haft nio ägare, vilka nu alltså blir tolv. Ägare i och med denna förändring är Sven Ahlénius, Jesper Engström, Eva Göransson, David Hanson, Katja Hillström, Lars Johansson, Erland Montgomery, Torsten Nobling, Gunilla Persson, Tobias Rosberg, Mikael Uppling och Lisa Wikström.

– Det finns ett fokus på kvalitativ arkitektur på AIX och en övertygelse om att bra gestaltade rum gör skillnad, säger Katja Hillström, en av de nya ägarna. Det ska bli otroligt roligt att få vara med och fortsätta utveckla företaget och skapa vackra miljöer där människor trivs och känner mening.

AIX Arkitekter är ett Stockholmsbaserat arkitektkontor som bildades 2001. Vi är 100 arkitekter, inredningsarkitekter, byggnadsingenjörer, planarkitekter, byggnadsantikvarier, teaterkonsulter, ljusdesigners och illustratörer. Vi arbetar med stadsplanering och arkitektur, med nybyggnader, ombyggnader och restaureringsprojekt.

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.