Gå till huvudinnehåll Gå till sidfot

Återinvigning av Uppsala Universitetshus

I fredags var det pampig invigning av Universitetshuset i Uppsala på universitetets 540:e födelsedag. Rektor, Statens fastighetsverks tillförordnade generaldirektör, ärkebiskop, husarkitekt Mona Lantzourakis från AIX och några hundra till deltog i festligheterna. Vi är glada för den uppskattade insats som våra medarbetare gjort i detta fantastiska projekt!

I början av 2016 påbörjades en genomgripande och omsorgsfull interiör restaurering av Universitetshuset i Uppsala. Resultatet blev en modern och mer tillgänglig undervisningsmiljö med den senaste tekniken, förbättrad akustik, ljussättning och inomhusklimat.

Vi har varit generalkonsult för det interiöra ombyggnadsprojektet och medverkat som husarkitekt i det exteriöra projektet. Sammanlagt har projekten involverat drygt 15 underkonsulter och ett 60-tal experter.

Relaterade projekt

Vill du hålla koll på oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.